4shared

Info bestellen en betaling

  • Vul de velden in op onderstaand formulier.
  • Je krijgt daarna via de mail een bevestiging van de bestelling inclusief betaal gegevens om de bestelling af te rekenen.
  • Betalingen via iDeal zijn alleen mogelijk voor transacties via Nederlandse bank rekeningen. Kom je bv. uit België of Duitsland kies dan voor handmatig overboeken.
  • Na ontvangst van je betaling wordt het pakket aangeboden bij PostNL voor verzending.

Na verzending ontvangt u per email een Track & Trace code waarmee de zending gevolgd kan worden.
De bezorgtijd van PostNl zowel binnen en buiten Nederland is meestal 1 dag, bij drukte 2 dagen.

 

logoVerzendkosten De bijkomende verzendkosten voor een pakket naar een adres binnen Nederland bedragen 7 euro voor onverzekerd verzenden of 8,50 bij aangetekend en verzekerd verzenden (tot 500 euro). 

Bent u woonachtig in België, Duitsland of een ander land in de EUR1 zone? dan betaalt u 12 euro voor verzekerde verzending (tot 500 euro)
Bekijk het volledige overzicht van de landen die Track & Trace ondersteunen.

Bestelling afhalen

Wilt u de bestelling afhalen? Kies dan voor afhalen in het bestelformulier, daarna krijgt u bericht wanneer het mogelijk is. Produkten die op voorraad zijn kunnen vaak dezelfde dag of een dag later al opgehaald worden. 

 

Bestelling PS Classic
PlayStation Classic


Betaling en ontvangst wijze

 

Bij het plaatsen van de bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Als er geen correct email adres of telefoon nummer ingevuld is kan er ook geen contact met u opgenomen worden. Controleer de gegevens dus nog even op juistheid voordat u de bestelling aanmaakt.

 


error: Content is protected !!