4shared

Console opsturen

Uw console opsturen voor ombouw/jailbreak of reparatie is ook mogelijk. Alle informatie daarover vindt u op deze pagina. Indien er twijfels zijn of een bepaalde modificatie wel geschikt is voor de console neem dan eerst even contact op, bij voorkeur via e-mail. Niet elke PS3, Xbox of Wii is namelijk meer om te bouwen/jailbreaken en opsturen is dan natuurlijk zonde van uw geld. Ook voor reparaties a.u.b. eerst even contact opnemen voor een prijsopgaaf en mogelijkheden.

Werkwijze

  • Vul onderstaand formulier in, na verzenden is er mogelijkheid tot uitprinten.
  • Gebruik het berichtvenster voor aanvullende informatie van de console. (bv gewenste CFW, reparatie etc.)
  • Stuur het uitgeprinte formulier mee in de doos (plak bij voorkeur op de console)
  • Gebruik een stevige doos en verpak de console bij voorkeur thuis en niet op het postkantoor.
  • Stuur alléén de console, dus geen kabels/voeding/games of andere accessoires.
  • Gebruik voldoende kranten of opvul materiaal om loze ruimtes te vullen.
  • Bewaar het verzendbewijs met track en trace code die u ontvangen heeft.

 

Pakket verzenden met PostNL

postnl

Wij maken gebruik van PostNL omdat zij snel en relatief voordelig bezorgen en daarnaast respectvol met uw spullen omgaan. Het pakket kan eenvoudig online voorzien worden van een pakketzegel, print deze uit en plak hem op de doos en lever het in bij een PostNL service punt of postkantoor bij u in de buurt. Of laat het pakket op het postkantoor/service punt frankeren. Met de verkregen track & trace code kun je de zending volgen.

Geen verpakking in huis? Dan kunt u bij PostNL een verpakking kopen of bestellen. Of kijk even bij de lokale supermarkt voor een geschikte doos.

Verpakking kopen of bestellen   Hoe verstuur je een pakket met PostNL

Console opsturen

 

icon-exclamation-triangle Er komen af en toe consoles binnen die niet goed verpakt zijn (geen opvulling gebruikt, gescheurde verpakking, te grote verpakking.. etc). Eventuele beschadigingen als gevolg hiervan kunnen simpel voorkomen worden door er bv. een handdoek of kledingstuk omheen te wikkelen, deze spullen krijgt u gewoon weer mee terug gestuurd. De doos dichtplakken met duck tape of pvc tape is natuurlijk prima maar het heeft geen zin om er een hele rol omheen te draaien;)

Als er geen retour adres bijgesloten is, of onduidelijk vermeld, dan kunnen wij uw pakket ook niet retour zenden en dient u zelf contact op te nemen voor het doorgeven van die informatie. Print het ingevulde formulier bij voorkeur dus even uit en tape het op de console, dat is voor ons wel zo overzichtelijk en makkelijk te vinden.

 

De betaling

De betaling van de modificatie/reparatie kunt u voldoen middels internet bankieren naar de ING of met een iDeal betaalverzoek. Zodra wij de console ontvangen hebben en de reparatie/modificatie uitgevoerd hebben, wordt er via de mail contact opgenomen en ontvangt u de factuur met betaal gegevens. Voor een snelle afhandeling adviseren wij om de betaling z.s.m. uit te voeren. 

 

Verzendkosten voor retour zending

  • Verzekerde zending + track & trace code binnen Nederland: €8,- (0-30Kg).
  • Onverzekerde zending + track & trace code binnen Nederland: €7,- (0-30Kg).
  • Verzekerde zending + track & trace code naar België €10,00 (0-30kg).

 

Hoe lang ben ik mijn console kwijt?

Na ontvangst wordt hij binnen 1-2 werk dagen weer retour gestuurd. Bij drukte kan dat oplopen tot 3-4 dagen.

Stel dat u hem op een maandag verstuurd, dan wordt hij dinsdag bij ons bezorgd en verzenden wij hem woensdag/donderdag weer retour waarna hij de volgende werkdag weer bij u aangeboden wordt. Klanten die vanuit België met Bpost versturen moeten rekening houden met een gemiddelde bezorgtijd van 2 dagen extra, dat geldt overigens alleen voor het opsturen vanuit België naar ons toe.

Zodra wij de console weer retour sturen ontvangt u daarvan per e-mail een verzendmelding met track & trace code. Hiermee kunt u uw zending volgen.

De bezorgtijd van PostNL voor zowel binnen als naar buiten Nederland is meestal 1 dag en bij drukte 2 dagen.

De console kunt u opsturen naar onderstaand adres

ConsoleHacks & Reparaties

Varenmeent 76

1218 AS  Hilversum

Nederland


error: Content is protected !!