4shared

Veelgestelde vragen…

Op deze pagina staat extra informatie over de dienstverlening en het maken van een afspraak. Vragen die specifiek aan ombouw gerelateerd zijn, kun je hier niet vinden. Kijk daarvoor onder de verschillende menu onderdelen.

Staat jouw vraag er niet tussen; neem dan even contact op via de mail. Ook voor het maken van een afspraak kun je gebruik maken van de contact pagina.

Wat is ombouwen?
Ombouwen is het softwarematig of hardwarematig aanpassen van een systeem met als doel meer openheid te verkrijgen en beperkingen weg te nemen.
Kan ik mijn console ook opsturen voor ombouw?
Ja dat is mogelijk, kijk voor de details op deze pagina
Zitten er risico's aan het ombouwen/modificeren?
Het aanpassen of ombouwen is in algemene zin niet schadelijk voor je spelcomputer. Elke methode is uitvoerig getest en door de jaren heen goed door ontwikkeld waardoor er vrijwel alleen nog issues kunnen ontstaan bij het online gamen (ban).

De Xbox of Playstation die je afgeeft voor ombouw valt geheel onder onze verantwoording. Mocht het nu een keer fout gaan tijdens het ombouwen dan worden de reparatie kosten volledig vergoed. Indien hij niet meer te repareren is dan wordt er kosteloos voor een gelijkwaardige omgebouwde console gezorgd. We hebben ruim 10 jaar ervaring op console gebied en 20 jaar in de SMD elektronica waardoor er nauwelijks meer defecten voorkomen.

Wat moet er meegenomen worden bij een afspraak?
Tenzij anders aangegeven is alleen de console voldoende. De voeding, kabels etc. zijn aanwezig. Je wordt op de hoogte gesteld via een sms zodra de console weer opgehaald kan worden dus een mobiele telefoon meenemen is ook wel handig.
Kan ik tijdens de ombouw meekijken/erop wachten?
Bij een afspraak kan er op eigen gelegenheid gewacht worden en kan de console na de aangegeven tijd weer opgehaald worden.  Er is dus geen wachtkamer aanwezig. Meekijken is alleen mogelijk bij korte afspraken als PSP ombouw.

De werkplaats is ook te beperkt in ruimte om er een uur of langer bij te blijven, daarnaast is het belangrijke om alle aandacht tijdens de ombouw aan de console te geven.

Verkoopt ConsoleHacks ook game backups?
Nee absoluut niet, vraag hier aub ook niet naar. Mail verzoekjes worden niet beantwoord
Kan ConsoleHacks bij mij thuis komen voor de ombouw?
Nee helaas niet, dit is vaak erg onhandig i.v.m. de planning van andere afspraken en daarnaast is de opzet van de werkplaats niet zomaar even te verplaatsen

 


error: Content is protected !!