4shared

Sony PS3 Update 4.70

Sony PS3 Update 4.70

Vandaag heeft Sony een nieuwe update uitgerold voor de PS3 waardoor hij op 4.70 komt te staan zou je updaten. Deze versie brengt behalve de gebruikelijke stabilliteits fixes weinig veranderingen met zich mee. Het PSN network logo heeft een nieuwe naam en icoontje gekregen en daarmee is de kous wel af.

PS3's die op een oudere CFW draaien kunnen momenteel niet online totdat er een 4.70 spoof of een 4.70 CFW uitkomt. Pas dus op dat je niet update als de PS3 met internet verbonden is.

 

Updaten naar 4.70 maakt de PS3 weer origineel en als hij gespoofd is dan is het risico op een (semi) brick ook nog eens zeer hoog. 

 

Zodra er meer nieuws is over een betrouwbare 4.70 spoof of 4.70 CFW wordt dat natuurlijk zsm op de site gezet.

Eerste 4.70 CFW van Ferrox (28-02-15)

Spoof 4.70 Archetous TIP! (02-03-15)

 

Edit 26-02-15: Pas op met  spoofs die momenteel rondzwerfen, icm modding tools en modified eboots is de kans op een ban nog nooit zo groot geweest. Installeren is altijd op eigen risico!

 

 

468 ad

31 Comments

 1. Ik weet niet of ik de link hier mag zetten, maar zojuist is er een 4.70 cfw van Ferrox.. hier de link

  http://www.nextgenupdate.com/forums/ps3-cheats-customization/802461-4-70-ferrox-v1-00-cfw-cex-release.html

 2. Hoi Randy, dat mag zeker. Ziet er goed uit en Ferrox heeft in het verleden altijd goed CFW’s brouwsels gemaakt. We gaan hem testen!

  Dank voor de vondst!

 3. hallo

  ik heb 4.70 cfw van Ferrox
  het werkt 100% kan gewoon online’

  groetjes aron

  • Hi Aaron, ja inderdaad. Multiman moet nog even een update krijgen voor 4.70 en in de tussentijd kun je alwel gebruik maken van Irismanager [download] en Gamesonicmanager [download].

   • ik heb dus iso games en nu als ik ze wil opstarten staat er you need cobra frimware or cobra usb wat moet ik doen mvg julian

  • damiancasu

   hallo,
   ik had een vraagje ik wou mijn ps3 slim jailbreaken maar hoe?
   ik heb 4.70 en ik zie op int alleen 3.55 tutorials is het mogelijk om mijn ps3 nog te jailbreaken zonder te downgraden?
   groetjes

   • Hoi, nee dat is niet mogelijk. Alleen t/m 3.55 kun je direkt flashen anders altijd downgraden. En de PS3 moet natuurlijk geschikt zijn om te downgraden.

 4. Hallo,

  Sinds afgelopen dagen
  is er ook een spoof voor HABIB cobra uitgekomen: http://www.nextgenupdate.com/forums/ps3-cheats-customization/802094-ps3-4-70-spoof-habib-cobra.html

  Ik heb het getest en het werkt gewoon super!

  • Hi Dark,

   De Spoof werkt inderdaad maar enige waarschuwing is hier wel op z’n plaats. Sony heeft o.a. de syscalls gewijzigd op de PSN servers waardoor je vrijwel zeker gebanned zal worden zodra je met modded eboots online gaat. Die zijn nu makkelijk te herkennen, pas dus op.

 5. Gebruik Irismanager V3.45 Lite uit het het bericht boven je, deze ondersteund ISO’s ook op non cobra cfw’s zoals Ferrox 4.70

 6. Weet iemand of dat je met ferrox fw ook kan verbinden met ccapi en wanner komt de nieuwe versie van ccapi 2.70?

  • Hoi, zoals al eerder vermeld kan dit nog niet. Het is wachten totdat CCAPI een update krijgt voor 4.70

 7. Hallo consolehacks, zou er ooit een ofw jailbreak naar *.** (niet 3.55) zijn?
  Ik zou heel graag mijn slim jailbreaken maar het lukt nooit. Rebug rex4.46.1 rogero 4.55 niks werkt.
  Ik zou het leuk vinden als u mijn terug e-mailt. Dank u
  (Anderen mogen natuurlijk ook een bericht sturen XD)

 8. Ja maar dat bedoelt Imacpro niet, die zoekt een manier om 3.55+ OFW direkt te overschrijven met een CFW zonder de NOR/NAND te hoeven patchen.

 9. Hi, ja dat kan. Verwijder wel eerst eventuele spoofs. Maar je kunt ook de nieuwe spoof 4.70 erop zetten (ook dan eerst oude verwijderen), op die manier kun je nog steeds gebruik maken van CCAPI. Onder 4.70 wordt CCAPI nog niet ondersteund.

  • Heey, het gewoon een update, geen spoof. Dus als ik de internetverbinding uit doe ect. dan ik hem gewoon updaten zonder risico?

   gr.

 10. Hallo Admin, ik heb een vraag. Mijn CFW is nu nog op 4.66 Darknet, ik wil hem graag update naar Ferrox 4.70! Kan ik de 4.70 update nu gewoon updaten of moet ik nog wat tussenstappen doen?

  gr. George

 11. Hallo, ben ik weer xdd. Wat is beter een normale update of een spoof? Link van spoof: https://www.youtube.com/watch?v=PATpAFzY61M
  Een update: Ferrox 4.70

  Ik wil graag reacties 🙂

  Gr. George

 12. Hi Guys,
  Ik had Rogero 4.55 met Multiman. Probleem is dat heel veel spellen na het inladen met Multiman en opstarten in XMB, een zwart scherm vertoont! De Playstation moet ik vervolgens handmatig uitdrukken en dan krijg ik een scherm dat de ps3 niet goed is afgesloten, waarna hij gaat controleren en herstellen….. Na uren zoeken en proberen om de instellingen te veranderen in Multiman en in xmb heb ik nu Habib 4.70 en Irismanager 3.46 geïnstalleerd. Maar helaas weeeerr het zelfde probleem!!! Weet iemand waar dit aan ligt??

  Bij voorbaat dank!

  Jay

  • Hoi Jay, ik denk dat je het moet zoeken bij de ext. HDD. Probeer eens een andere HDD met eigen voeding of desnoods een usb stick. Of kopiër de game naar de interne HDD en test dat uit.

 13. cyberpsn

  Kan je ook jailbreaken zonder e3 flasher?

  En is spoof een jailbreak?

  • Nee spoof is geen jailbreak zoals je kunt lezen hierboven. En een flasher als E3 of Progskeet is inderdaad nodig boven 3.55 om de patches aan te brengen.

 14. Kan je de update van multiman gewoon op deplaystation doen, (niet via de computer ofzo?) zo ja is die update er al en kan ik dan weer online?

  • Hoi, recente versies van Multiman kun je gewoon vanuit het programma updaten. Heeft verder niets met online gamen te maken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


error: Content is protected !!