4shared

Laatst aangepast:

 

DIVERSEN_________________________________

 

 

Nintendo Switch – 32Gb [Jailbreak] 

Product beschrijvingFeaturesInhoud
Deze Nintendo Switch is in zeer nette staat en voorzien van custom firmware 6.2.0 ReiNX of Atmosphere waarmee het mogelijk is om homebrew te gebruiken en game backups af te spelen vanaf een micro SD kaart. Standaard wordt een 64GB micro SD kaart meegeleverd waar alle benodigde software op staat. Wil je liever een grotere kaart? Dat kun je aangeven tijdens het aanmaken van je bestelling.  Deze Nintendo Switch is niet gebanned  maar online spelen wordt afgeraden. Meer info

Bijzonderheden over deze Nintendo Switch

 1. Conditie: gebruikt
 2. Gebruikers sporen: Vrijwel geen, scherm is krasvrij.
 3. Koelpasta vervangen: n.v.t.
 4. Gereinigd: ja 
 5. Mankementen: geen
 6. Gebanned: nee
 7. Inclusief documentatie: ja
 8. Originele doos: ja

Bij inkoop van een Nintendo Switch wordt er gelet op:

 • Worden in originele staatingekocht. 
 • Technisch 100% in orde.
 • In nette staat, geen grote beschadigingen
 • Niet gebanned.

Deze selectie zorgt ervoor dat we betrouwbare consoles in huis halen waar u nog vele jaren plezier van gaat hebben. 

Technische Gegevens

Nintendo Switch  icon-check-square 2-3 dagen levertijd
 • Nintendo Switch 32GB (grijs)
 • Inclusief dongle + Jig (activeren custom firmware+Recovery mode)
 • Switch docking station
 • HDMI kabel
 • Voedingskabel
 • Linker en rechter Joy-Con controller
 • Joy-Con grip
 • Speelt switch game backups en homebrew
 • 64Gb Micro SD kaart + USB adapter 
 • RetroArch mega emulator pack
 • Inclusief originele verpakking + handleiding
 • 3 maanden console garantie.

Toch liever een nieuwe Nintendo Switch? Kijk dan hier.

€ 380,-gebruikt-logo

 

 

Bestellen

 PlayStation Vita [Jailbreak] 

Product beschrijvingFeaturesInhoud PS Vita
Deze PS Vita heeft gebruikerssporen/krassen op het scherm. Deze zijn vrijwel niet zichtbaar als de Vita aanstaat (zie foto's).  Klik hier voor meer info over de PS Vita jailbreak.

SD2Vita adapter: Deze adapter kun je gebruiken voor het aansluiten van een Micro SD kaart die ter uitbreiding of vervanging komt van de meegeleverde Vita geheugenkaart. Tijdens het bestellen kun je deze aanvinken en laten installeren. Zo heb je ineens 64 of 128GB aan geheugen.

De PlayStation Vita (kortweg ook PS Vita of PSV genoemd) is een draagbare spelcomputer van Sony Interactive Entertainment. Nadat er al meerdere malen geruchten waren over een opvolger van de PlayStation Portable werd de PlayStation Vita bij de E3 van 2011 bevestigd en getoond.Het apparaat is op 17 december 2011 in Japan geïntroduceerd, en op 22 februari 2012 is hij in Europa en Noord-Amerika uitgebracht.De PS Vita had origineel een oled-aanraakscherm en een gevoelige touchpad op de achterkant waarmee eveneens computerspellen bestuurd kunnen worden.

Achtergrond
De PlayStation Vita heeft twee analoge sticks, een bewegingssensor, achter-touchpad, voor en achtercamera, een aanraakgevoelig scherm van 5 inch en Bluetooth. De PlayStation Vita draait op een ARM Cortex-A9 met 4 cores-processor met als grafische kaart een SGX543MP4+. De bekende XrossMediaBar is vervangen door een voor aanraakscherm ontwikkelde LiveArea.

Geheugen
De Playstation Vita is niet compatibel met standaard geheugenkaarten, in plaats daarvan maakt deze gebruik van speciale PS Vita-geheugenkaarten, welke te verkrijgen zijn in 4, 8, 16, 32 en (in sommige regio's) 64 GB. Het systeem beschikt over 512 MB RAM en over 1GB flashgeheugen (alleen het PCH-2000-model) voor de instellingen en andere systeemsoftwaregebonden functies.

Systeemsoftware
De systeemsoftware op de PlayStation Vita wordt LiveArea genoemd, dit is een grafische gebruikersomgeving ontwikkeld door Sony Interactive Entertainment. De interface is ontwikkeld om optimaal gebruik te maken van het 5 inch aanraakscherm. Op het beginscherm staan ronde pictogrammen, door op het pictogram van een applicatie of spel te tikken, verschijnt het LiveArea-scherm van de applicatie. Het beginscherm kan uit maximaal 10 pagina's bestaan.
Sony heeft met LiveArea voor de achtste generatie draagbare spelcomputer afscheid genomen van de vorige XrossMediaBar-interface, die werd gebruikt door de zevende generatie van Sony's spelcomputers, zoals de PlayStation Portable en PlayStation 3.

Internet
De webbrowser van de PlayStation Vita ondersteunt JavaScript, HTML5 (gedeeltelijk[8]) en cookies. Flash wordt niet ondersteund. Sinds firmware 2.10 wordt het afspelen van video's in de webbrowser d.m.v. HTML5 ondersteund.
Omdat het afspelen van video's in de webbrowser bij de release nog niet mogelijk was, heeft Sony YouTube beschikbaar gemaakt met een app. Deze YouTube-app is met de komst van firmware 2.10 overbodig en wordt sinds 20 april 2015 niet meer ondersteund. Voor andere functies die niet of moeilijk via de browser te gebruiken zijn, zoals Facebook, Twitter en Skype, zijn gratis apps te vinden in de PlayStation Store.

Remote Play
Sinds de komst van de PlayStation 4 is het mogelijk om (bijna) elk spel vanaf de PlayStation 4 naar de PlayStation Vita te streamen, met de feature Remote Play (PS4-koppeling). Bij dit proces doet de PlayStation 4 eigenlijk al het zware werk. De Remote Play-feature werkt via een lokaal netwerk op zowel de PlayStation Vita, als op een PlayStation TV. De PlayStation Vita kan ook gebruik maken van de Remote Play-functie via het internet. Een PS4-ontwikkelaar heeft tegenover Eurogamer verklaard dat Sony de Remote Play-functie verplicht heeft gemaakt voor PS4-spellen, behalve degene die gebruikmaken van de PS4 Eye.PS4 developer: Sony mandates Vita Remote Play for all games Dit is later door de president van SIE Worldwide Studios, Shuhei Yoshida, bevestigd.Shuhei Yoshida – Twitter

Compatibele media
Voor het afspelen van spellen in PS Vita-formaat worden PS Vita-kaarten gebruikt. Deze hebben een opslagruimte van 4 GB en is uitbreidbaar tot 8 GB voor (mogelijke) toekomstige titels. Anno 2014 is er nog geen spel groter dan 4 GB. Spellen zijn ook te downloaden in de PlayStation Store. Voor het downloaden van spellen is een geheugenkaart nodig. Sony heeft voor de PS Vita zijn eigen lijn geheugenkaarten uitgebracht. De capaciteit van deze kaarten varieert van 4 GB tot 64 GB. In Europa is het grootste uitgegeven model momenteel 32 GB. Als de Vita gejailbreaked is kunnen er ook standaard SD kaarten gebruikt worden met een maximale capaciteit van 128GB. Hiervoor is een SD2Vita adapter nodig.Verder ondersteunt het systeem de volgende formaten:

Spellen in PS Vita-formaat
Spellen in PSP-formaat (als download)
Spellen in PlayStation Mobile-formaat (als download, systeemsoftware 2.00 of hoger vereist).
Games in PlayStation-formaat (als download, systeemsoftware 1.80 of hoger vereist).
Remote Play via de PlayStation 4.

Technische Gegevens

PSVita  icon-check-square  Direkt leverbaar
 • Gebruikt met krassen (zie produktomschrijving)
 • Zwarte PSP Vita (OLED model)
 • Voorzien van custom firmware (3.67)
 • Speelt PS Vita backup games vanaf de geheugenkaart
 • Speelt PS1 en PSP backups vanaf de geheugenkaart
 • 4Gb geheugen kaart inbegrepen
 • SD2Vita adapter inbegrepen (zie produkt omschrijving)
 • Games: Diversen
 • Diverse homebrew geïnstalleerd
 • Inclusief usb kabel
 • Inclusief oplader
 • Opberg hoesje
 • Inclusief beknopte gebruiksaanwijzing
 • 3 maanden garantie
gebruikt-logo
€ 179,
€ 139,-     

 

 

Bestellen

 PlayStation Portable [Jailbreak] 

Product beschrijvingFeaturesInhoud PSP
De PlayStation Portable (PSP) is een draagbare spelcomputer van Sony Computer Entertainment. Het is Sony's derde introductie in de PlayStation-lijn van spelcomputers. De PSP werd voor het eerst aangekondigd tijdens de E3 in 2003 en werd onthuld op de E3 van 2004.

De draagbare spelcomputer, die tevens mogelijkheden biedt om video- en audio-bestanden af te spelen en foto's te bekijken, werd voor het eerst in thuisland Japan geïntroduceerd op 12 december 2004. In Noord-Amerika werd hij op 24 maart 2005 gelanceerd en in Europa verscheen hij op 1 september 2005.

Op 11 juli 2007 presenteerde Sony-topman Kazuo Hirai op de E3 in het Californische Culver City een nieuwe PSP. De PSP Slim & Lite. Deze nieuwe PSP kan videobeelden in hoge kwaliteit tonen, zodat gebruikers het apparaatje kunnen aansluiten op HD-televisies. Het apparaat is bovendien 19 procent lichter en 33 procent dunner dan zijn voorganger.

Op 20 augustus 2008 kondigde Sony de opvolger van de PSP Slim & Lite aan, onder de naam PSP-3000. Deze nieuwe PSP heeft een ingebouwde microfoon, een ronder ontwerp en een sterk verbeterd scherm. Met dit scherm is buiten gamen met een duidelijk beeld mogelijk. Kort nadat het product in Nederland op de markt was gekomen, kwamen er berichten naar buiten dat het nieuwe scherm last van zogenaamde scanlines had. Dit zijn strepen op het scherm bij snel bewegende beelden. Sony heeft aangekondigd dat dit door de hardware komt en dat dat er geen update komt die ervoor zorgt dat de gebruiker geen last meer van scanlines heeft. Deze PSP werd in Nederland uitgebracht op 15 oktober 2008.

De webzine Qore bracht op 30 mei 2009 als eerste het nieuws over de opvolger van de PSP-3000, de PSP Go, waarvan de officiële presentatie op 2 juni 2009 op de gamebeurs E3 plaatsvond. De PSP Go heeft een Bluetooth-functionaliteit, een 97mm-scherm en weegt 43% minder dan de originele PSP. In plaats van de UMD-drive, zoals bij eerdere modellen, heeft de PSP Go een intern flashgeheugen van 16 GB en Memory Stick Micro-poort in plaats van een Memory Stick Duo. Games kunnen worden gedownload vanaf de PlayStation Store. Het inglijden van het scherm verbergt de belangrijkste knoppen en de analoge stick wanneer deze niet gebruikt worden.

Sony positioneert de PSP onder andere als alternatief voor de draagbare spelcomputers van Nintendo, de Nintendo DS.

Technische Gegevens

 • Afmetingen: 170 mm x 73,4 mm x 21,6 mm
 • Gewicht: 223 gram
 • Display: lcd 16:9 breedbeeld met een resolutie van 480 x 272 pixels 
 • Ingebouwd: monoluidspreker, stereo hoofdtelefoon- en microfoonaansluiting
 • Aansluitingen: USB 2.0, Memory Stick (PRO) Duo en IR
 • CPU: 1-333 MHz (ingesteld op 222 MHz standaard) @ 1.2V
 • Opslag: Memory Stick Pro Duo / Universal Media Disc (UMD)
 • 480 × 272 pixels (16:9 Aspect Ratio)

PSP  icon-check-square Momenteel niet leverbaar
 • Gebruikt maar in nieuwstaat (geen krasje!)
 • Zwarte PSP 1004
 • Voorzien van full custom firmware 
 • Speelt PSP backup games (ISO en CSO) vanaf de Pro Duo memory stick
 • Speelt PS1 backups
 • 2Gb Pro Duo inbegrepen
 • Speelt games vanaf de originele UMD
 • Diverse games geinstalleerd
 • Inclusief usb kabel
 • Inclusief opberg mapje
 • Inclusief oplader
 • 3 maanden garantie
gebruikt-logo
€ 79,-     

 

 

Bestellen

 Nintendo Wii  [Softmodded]

Product beschrijvingFeaturesInhoud Wii
Deze Wii is in goede staat en functioneert naar behoren en wordt compleet met originele verpakking geleverd. De Wii is voorzien van de laatste softmod versie. Updaten van de softmod of de systeem firmware is niet meer nodig in de toekomst dus je kunt lekker je gang gaan met waar die voor bedoeld is. Gamen!

Nintendo Wii is een oneindige bron van vermaak voor jong en oud. De unieke manier van bedienen opent de deur voor een hele nieuwe generatie actieve spelletjes. De draadloze Wii-afstandsbediening beschikt over nauwkeurige bewegingssensors en vertaalt jouw bewegingen naar acties op het scherm. Dus met een potje tennis komt jouw backhand echt tot zijn recht en bij een spelletje golf laat je zien wat voor swing je in huis hebt. Hoe oud je ook bent, je maakt kennis met een nieuwe manier van gamen met de Nintendo Wii..

Technische Gegevens

 • Geheugenkaart SD
 • 2 USB poorten
 • Optische drive: cd/dvd
 • Intern geheugen 512MB

Nintendo Wii   icon-check-square Direkt leverbaar
 • Wii console (wit of zwart)
 • 1 remote controller
 • 1 Nunchuck controller
 • Voeding / AV kabel
 • Sensor bar
 • Wii standaard 
 • Voorzien van laatste versie softmod
 • SD kaart met Homebrew channel en diverse backup loaders
 • Speelt backup games vanaf een USB harde schijf
 • Speelt originele games vanaf disc
 • Speelt backup games vanaf dvd-r (verschilt per model)
 • Handleidingen + extra software (op SD kaart)
 • Inclusief originele doos en documentatie (indien aanwezig)
 • 3 maanden garantie
gebruikt-logo
€ 80,-

 

 

Bestellen

 PlayStation 2   [Hardmod-Modbo 5]

Product beschrijvingFeaturesInhoud PS2
Deze PS2 heeft nauwelijks gebruikerssporen en is verkeert in goede staat. De PS2 is door ons voorzien van een modchip (Modbo 5.0) die de PS2 regio vrij maakt en je eenvoudig gebrande games op CD-R/DVD-R kunt afspelen. Updaten van de modchip en/of het systeem is niet meer nodig in de toekomst dus je kunt lekker je gang gaan met waar die voor bedoeld is. Gamen!

Technische Gegevens

 • RAM 32 MB RDRAM (RAMBUS)
 • Video Memory 4 MB
 • VIDEO OUTPUT Max External Resolution 1280 x 1024
 • AV output, SPDIF output
 • Media Type DVD

PlayStation 2   icon-check-square Direkt leverbaar
 • PS2 Phat console (Regiovrij)
 • 1 Sony dualshock 2 controller
 • Memorycard
 • Voeding/netsnoer
 • Diverse originele games
 • AV kabel
 • Netwerkadapter (HDD aansluiting)
 • Voorzien van Modbo 5.0 modchip
 • Speelt PS1 & PS2 backup games vanaf CD-R en DVD-R
 • Speelt originele PS1 & PS2 games vanaf disc
 • Handleiding
 • 2 maanden garantie
gebruikt-logo
€ 80,-

 

 

Bestellen

 


error: Content is protected !!