4shared

Veel gestelde vragen PSP

PSPOp deze pagina vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen die gerelateerd zijn aan ombouw van de PSP. Heeft u een vraag die er niet tussen staat? Neem dan even contact op via de mail. Ook voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van de contact pagina.

Wat wordt er gedaan bij ombouw van de PSP?
Tijdens een ombouw van de PSP wordt de Firmware (aansturing) van de PSP vervangen door een Custom Firmware (zelfgemaakte aansturing) Nadat dit gebeurd is en dus de ombouw is voltooid kunnen er backups gespeeld worden.
Hoe kan ik een UMD schijf branden
Het is niet de bedoeling dat we backups branden. Na de ombouw is het de bedoeling dat de backups op een memory stick worden geplaatst. Nadat dit gebeurd is en je de memory stick in de PSP doet kunnen de backups vanaf de stick gespeeld worden.
Wordt de PSP open gemaakt?
Nee, het flashen gebeurd softwarematig.
Moet ik na de ombouw ergens op letten?

Ja, op drie punten:

  1. Voer nooit updates uit vanaf UMD spellen doet u dit wel dan is de PSP weer origineel en is de ombouw verdwenen.
  2. Voer nooit handmatige updates uit die u zelf van Sony download en handmatig op uw memory stick zet, doet u dit wel dan is de ombouw verdwenen
  3. Voer ook nooit updates uit die uw via de PSP Store aangeboden krijgt, dus ook niet updates die u nodig heeft voor het spelen van demo’s!!
Kan ik nog online spelen met de custom firmware?

Er bestaan twee soorten online gaming:

  1. Ad Hoc (local)
  2. Infrastructure (online)

Adhoc is geen probleem en kunt u gewoon zonder problemen na de ombouw uitvoeren hiermee loopt u geen enkel risico! Infrastructure is een ander verhaal dit is via het internet zoals bij het vorige punt te lezen is zijn updates dus uit den boze, vraagt het online spelen om een update dan is het dus niet mogelijk, vraagt ie niet om een update dan kunt u dit dus probleemloos doen!


 

 


error: Content is protected !!