4shared

Vragen WiiU Softmod

 

Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen die gerelateerd zijn aan de softmod ombouw/Jailbreak van de WiiU. Heeft u een vraag die er niet tussen staat? Neem dan even contact op via de mail. Ook voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van de contact pagina.

Algemene vragen

Waar vind ik de firmware versie van de WiiU?
Gaan mijn opgeslagen gegevens op het geheugen verloren tijdens het softmodden
Wat voor formaat heeft een WiiU spel dat ik download van Torrents of nieuwsgroepen?
Wat voor formaat heeft een Wii spel dat ik download van Torrents of nieuwsgroepen?
Wat voor een externe harde schijf heb ik nodig voor de Wii backups?
Kunnen systeemupdates van de WiiU nog uitgevoerd worden na de softmod?
Hoe kan ik systeemupdates blokkeren?
Kan ik online spelen met WiiU backups?

Laatst geupdate door op .