4shared

Info bestellen en betaling

  • Vul de velden in op onderstaand formulier.
  • Je krijgt daarna via de mail een bevestiging van de bestelling inclusief betaal gegevens om de bestelling af te rekenen.
  • Betalingen via iDeal zijn alleen mogelijk voor transacties via Nederlandse bank rekeningen. Kom je bv. uit België of Duitsland kies dan voor handmatig overboeken.
  • Na ontvangst van je betaling wordt het pakket aangeboden bij PostNL voor verzending.

Na verzending ontvangt u per email een Track & Trace code waarmee de zending gevolgd kan worden.
De bezorgtijd van PostNl zowel binnen en buiten Nederland is meestal 1 dag, bij drukte 2 dagen.

 

logoVerzendkosten De bijkomende verzendkosten voor een pakket naar een adres binnen Nederland bedragen 7 euro voor onverzekerd verzenden of 8,50 bij aangetekend en verzekerd verzenden (tot 500 euro). 

Bent u woonachtig in België, Duitsland of een ander land in de EUR1 zone? dan betaalt u 12 euro voor verzekerde verzending (tot 500 euro)
Bekijk het volledige overzicht van de landen die Track & Trace ondersteunen.

Bestelling afhalen

Wilt u de bestelling afhalen? Kies dan voor afhalen in het bestelformulier, daarna krijgt u bericht wanneer het mogelijk is. Produkten die op voorraad zijn kunnen vaak dezelfde dag of een dag later al opgehaald worden. 

 

Bestelling WiiU Pakket 1
WiiU Pakket 1


Betaling en ontvangst wijze

 

Bij het plaatsen van de bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Als er geen correct email adres of telefoon nummer ingevuld is kan er ook geen contact met u opgenomen worden. Controleer de gegevens dus nog even op juistheid voordat u de bestelling aanmaakt.

 


error: Content is protected !!